Set za božićne keksiće s dekorom

Set za božićne keksiće s dekorom sadrži sve što vam je potrebno za najposebnije božićne keksiće.
Tijesto izradite od mješavine za prhko tijesto i izrežite priloženim kalupom za izrezivanje. Pomno osmišljen kalup uz dekoraciju omogućava stvaranje dva različita vesela motiva – čovječuljak i sob.
Zbog jednostavnosti pripreme u izradi slasnih keksića će uživati cijela obitelj, pogotovo najmlađi.

 

Mješavina za prhko tijesto, 250 g: PŠENIČNO BRAŠNO, šećer, tvari za rahljenje (E450, E 500).

Crveni fondant, 100 g: šećer, glukozni sirup, biljna mast (palmina), tvar za zadržavanje vlage (E 422), hrana za bojenje (koncentrati šafranike i limuna), emulgator (E472c), zgušnjivači (E 413, E466), prirodna aroma, konzervans (E202), bojilo (E 120), regulator kiselosti (E330).

Šećerno pismo okusa čokolade, 19 g: šećer, voda, kakao u prahu smanjenog udjela masti 13 %, glukozni sirup, biljna ulja (palmino, repičino), modificirani škrob (kukuruz, tapioka), emulgatori (E435, suncokretovi lecitini), regulator kiselosti (E330), konzervans (E202), prirodna aroma, zgušnjivač (E 440).

Ukrasne šećerne oči, 10 g Sastojci: dekstroza, kukuruzni škrob, dekstrin, emulgator (E 470b), tvari za glaziranje (E 904, E 903), zgušnjivač (E 414), aroma, bojilo (E 153).

 

MOŽE SADRŽAVATI:

Mješavina za prhko tijesto, 250 g: JAJA, MLIJEKO, BADEME, DESNJAKE, ORAHE.

Crveni fondant, 100 g: BADEME, LJEŠNJAKE, ORAHE, PISTACIJE.

Kupi proizvod:

Alergeni

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Hranjiva vrijednost Set za božićne keksiće s dekorom

Jedna porcija sadrži:
U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1569 kJ
370 kcal
1778 kJ
423 kcal
21 %

Masti 2.30 g
14 g
20 %
od toga zasićene masne kiseline 0.90 g
7.80 g
39 %
Ugljikohidrati 82 g
67 g
26 %
od toga šećera 47 %
39 %
43 %
Bjelančevine 5.30 %
6.10 g
12 g
Sol 0.54 g
0.49 g
8 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Težina : 379 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne