Sprječavanje uništavanja prehrambenih proizvoda

Kvaliteta znači za Dr. Oetkera etično ophođenje s prehrambenim proizvodima. Kao odgovorno poduzeće prehrambene industrije koje proizvodi brendove, Dr. Oetker dijeli javnu kritiku prekomjerne potrošnje hrane. Da se posebice u zapadnim industrijskim zemljama bacaju prehrambeni proizvodi - djelomično čak originalno zapakirani - potiče Dr. Oetker već godinama na senzibilno ophođenje ovom temom.

 

Kako bi se sprječilo stvaranje otpada, Dr. Oetker nastoji po mogućnosti iskoristiti sve sirovine bez ostatka. Za to je potrebna uska suradnja odjela nabave, proizvodnje i prodaje. Kod transporta poduzeće pazi na to da proizvedena roba bude besprijekorno isporučena u trgovini. Ako roba unatoč očekivanjima jednom ne ispuni visoke zahtjeve kvalitete, ispitat će se da li se roba može iskoristiti na alternativan način.

 

Dobrom organizacijom i logistikom se u čitavom proizvodnom procesu uvelike mogu izbjeći otpadi te pogrešna i prevelika proizvodnja te se time uništavanje prehrambenih proizvoda može smanjiti u što većoj mogućoj mjeri.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne