Osiguranje kvalitete

Osiguranje kvalitete kod Dr. Oetkera ima nadređenu ulogu te se provodi na svim razinama životnog ciklusa proizvoda. Radi osiguranja visokog standarda kvalitete i sigurnosti proizvoda  Dr. Oetker Produkte se stoga poduzimaju mnogobrojne mjere kako bi se prepoznali mogući rizici tijekom razvoja, proizvodnje, pakiranja i transporta te kod pripreme prehrambenih proizvoda, smanjili rizici i vodilo računa o podnošljivosti za okoliš. 

Kvaliteta u svakoj fazi proizvodnje

Razmišljanja o sigurnosti i kvaliteti počinju već u prvoj fazi koncepcije proizvodnje i pakiranja, a prilikom izbora i kontrole sirovina igraju odlučujuću ulogu. Osiguranje kvalitete u proizvodnji znači stalnu kontrolu standarda i striktno pridržavanje propisa o higijeni. Za vrijeme transporta prije svega treba osigurati da se roba ne ošteti i da se njezino porijeklo uvijek može identificirati. U kontaktu s potrošačima se provjerava u kojoj mjeri proizvodi i naputci za pripremu odgovaraju njihovim zahtjevima.

Dr. Oetkerovo osiguranje kvalitete slijedi - sukladno Pravilniku o higijeni prehrambenih proizvoda - koncept HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Point) koji analizira proizvodni proces glede eventualnih zdravstvenih opasnosti. Na točno određenim kontrolnim točkama odgovarajuće mjere upravljanja jamče sigurnost i kvalitetu proizvoda.

Standardi koje određuje osiguranje kvalitete provode se na svim Dr. Oetkerovim lokalitetima. Eksterni revizori redovno ispituju sustav upravljanja kvalitetom i recertificiraju ga sukladno ISO 9001.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne