Flag

Oreo® cupcakesi

oko 12 komada
Lagano
65
Čokoladni muffini s hrskavim keksima Oreo® i kremom
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Krema se može nanijeti i vrećicom za ukrašavanje s velikim okruglim nastavkom.
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Za kalup za muffine
12papirnatih košarica
Muffini
1 pakiranjeDr. Oetker Čokoladnih muffina
2jaja (veličine M)
75 mlvode
125 mlulja
24Oreo® keksa (oko 265 g)
Krema
8Oreo® keksa (oko 90 g)
300 gvrhnja za šlag (hladnog)
1 omotDr. Oetker Kremfixa
1 omotDr. Oetker Vanilin šećera
Picture - Dr. Oetker Čokoladnih muffina
Picture - Dr. Oetker Kremfixa
1

Priprema

Posložite 12 papirnatih kalupa na pladanj. Zagrijte pećnicu.

Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 180 °C

Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C

2

Muffini

Mješavinu za tijesto uspite u posudu za miješanje. Dodajte jaja, vodu i ulje te uz pomoć metlice izradite glatko tijesto. Izmrvite Oreo® kekse i umiješajte ih zajedno s komadićima čokolade u smjesu. Nakon toga po kalupima za muffine raspodijelite smjesu. Kalup stavite na rešetku u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 25 Minute


Muffine izvadite iz kalupa i ostavite na kuhinjskoj rešetki da se ohlade.

3

Krema

Odvojite tri keksa, podijelite svakog na četiri dijela, a ostatak izmrvite. Čvrsto istucite vrhnje za šlag s Kremfixom i vanilin šećerom. Umiješajte mrvice keksa. Šlag raspodijelite žlicom po muffinima i ukrasite četvrtinama keksa. Do konzumacije držite na hladnom.

  • Krema se može nanijeti i vrećicom za ukrašavanje s velikim okruglim nastavkom.