Flag

Slojevita Brownie torta

oko 8 komada
Lagano
75
Čokoladna torta s bobičastim voćem i šlagom u stilu "gole" torte
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Tijesto
1 pakiranjeDr. Oetker Brownies
2jaja
50 mlmlijeka
50 gmaslaca (rastopljenog)
Nadjev
5 dltučenog slatkog vrhnja
1 omotDr. Oetker Vanilin šećera
2 omotaDr. Oetker Kremfixa
200 gjagode
100 gborovnica
200 gmalina
100 gkupina
Ukrašavanje
maloDr. Oetker Desertnog preljeva s okusom čokolade
neštomiješanog bobičastog voća
Picture - Dr. Oetker Brownies
Picture - Dr. Oetker Kremfixa
Picture - Dr. Oetker Desertnog preljeva s okusom čokolade
1

Priprema

Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Pripremite okvir za pečenje (35 × 28 cm) i prsten za torte (Ø 18 cm). Zagrijte pećnicu.

Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 170 °C

Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 150 °C

2

Tijesto

Mješavinu za kolač pripremite prema uputama na pakiranju i raspodijelite unutar okvira za pečenje.

Položaj rešetke: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 15 Minute

Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 170 °C

Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 150 °C


Izvadite i ostavite da se ohladi. Pomoću prstena za torte izrežite dvije podloge. Od preostalog biskvita složite treću podlogu koju ćete koristiti kao srednju podlogu za tortu.


Nadjev

Tučeno vrhnje, vanilin šećer i Kremfix čvrsto istucite. Prvu podlogu stavite na pladanj i premažite polovicom šlaga. Jagode narežite na komade. Voće raspodijelite po šlagu. Poklopite drugom podlogom i ponovite postupak.

3

Ukrašvanje

Poklopite trećom podlogom i lopaticom po tome raspodijelite desertni preljev. Tortu po želji ukrasite voćem.