Flag

Quark krema s breskvama

oko 4 porcija
Lagano
20
Lagana voćna krema jednostavna za pripremu
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Za breskve i kremu
500 gsvježeg krem sira (quark)
250 mlslatkog vrhnja
1 pakiranjeSweet zero sladilo (4-6 žlica)
1 žličicaDr. Oetker Paste od burbon vanilije
1 omotDr. Oetker Vanilin šećera (Sweet Zero)
6breskvi
Picture - Dr. Oetker Paste od burbon vanilije
1

Breskve

Ogulite 6 breskvi, očistite ih od koštica i narežite na kockice.
Kockice stavite u lonac i pospite ih sa 2 žlice Sweet Zero zaslađivača pa ih zagrijte tek toliko da omekšaju.
Ostavite breskve da se ohlade.

2

Krema

Izmiksajte 250 ml slatkog vrhnja u šlag.
U drugu zdjelu stavite 500 g quarka i pomiješajte s 4 žlice Sweet Zero zaslađivaća, jednom vrećicom Sweet Zero vanilin šećera i 1 žličicom paste od vanilije.
Špatulom nježno umiješajte tučeno vrhnje u kvark.

3

Posluživanje

U čaše prvo stavite breskve i njihov sok, te ih poškropite fluffy kremom.