Proteinski doručak

Brz i jednostavan doručak od granole, skyra i svježeg bobičastog voća

4 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Proteinski doručak

Doručak:

250 g bobičastog voća (npr. maline, borovnice)
500 g skyr jogurta
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
150 g High Protein Musli Šumsko voće i jogurt

preparation

Priprema

1

Operite bobičasto voće.

2

Odvojite oko 2 žlice muslija za dekoraciju. Stavite malo muslija u svaku čašu za desert, samo prekrijte dno. Pomiješajte skyr i vanilin šećer u zdjeli i dodajte preostali muesli.
Rasporedite malo bobičastog voća po muesliju u desertnim čašama. Skyr smjesu ravnomjerno rasporedite po čašama. Polovicu površine prekrijte bobičastim voćem, a drugu polovicu muslijima. Poslužite odmah ili ohladite u hladnjaku do posluživanja.

Umjesto skyr jogurta možete koristiti i običan jogurt.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne