Flag

Piškote s vanilijom

oko 40 komada
Lagano
30
Jednostavne piškote s vanilijom i čokoladnom glazurom
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Smjesa za piškote
4 komžumanjaka
1 omotDr. Oetker Bourbon vanilin šećera
250 gšećera u prahu
Za ukrašavanje
200 gglazure (čokoladna)
Picture - Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
1

Pjenasto izmiješajte žumanjke, vanilin šećer i 1/3 šećera u prahu. Postupno dodajte ostatak šećera u prahu i nastavite miksati dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Smjesu stavite u vrećicu za ukrašavanje s malim glatkim nastavkom i istisnite štapiće na lim obložen papirom za pečenje. Stavite peći piškote.

Vrijeme pečenja: 10 Minute

Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 160 °C

Temperatura pećnice s ventilatorom: 140 °C

2

Čokoladnu glazuru stavite u vrećicu za ukrašavanje i njome ukrasite ohlađene kekse.