Panna Cotta s okusom vanilije

Klasičan talijanski desert odličnog okusa vanilije

2 porcije

uspijeva lako 15 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Panna Cotta s okusom vanilije

Potrebno:

2 listića Dr. Oetker Želatine u listićima
1 Dr. Oetker Vanilija štapić
300 g vrhnja (30% m.m.)
50 g šećera
malo malina
2 grančice mente

preparation

Priprema

1

Želatinu stavite u zdjelicu i omekšajte u hladnoj vodi.

2

Mahunu vanilije uzdužno prerežite na pola i sastružite sjemenke. U loncu zagrijte sjemenke i mahunu vanilije s vrhnjem i šećerom. Tekućina ne smije zakuhati.

3

Čvrsto istisnite želatinu i umiješajte u smjesu dok se u potpunosti ne rastopi. Ulijte u dvije čaše (po 200 ml) i ostavite da se hladi oko 4 sata.

4

Odaberite lijepe maline. Operite melisu i otresite da se osuši. Ukrasite ohlađenu panna cottu malinama i mentom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne