Flag

Panna cotta s bobičastim voćem

oko 6 porcija
Lagano
20
Kremasta, s notom vanilije, to je prava panna cotta. Poslužite li je s bobičastim voćem, nitko joj neće moći odoljeti.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Smjesa za Panna Cottu
250 mlmlijeka
500 mltekućeg slatkog vrhnja
30 gšećera
1 žličicaDr. Oetker Paste od burbon vanilije
3 omotaDr. Oetker Instant Želatine Fix
Voćna smjesa
250 gmiješanog bobičastog voća
80 gšećera
Ukrašavanje
nekolikomiješanog bobičastog voća
Picture - Dr. Oetker Paste od burbon vanilije
Picture - Dr. Oetker Instant Želatine Fix

Za smjesu miješajući zakuhajte mlijeko s tučenim vrhnjem, šećerom i pastom od vanilije. Smanjite temperaturu i ostavite da se lagano krčka oko 10 minuta. Maknite panna cottu sa štednjaka. Izvadite Želatina Fix iz omota i umiješajte u smjesu. Smjesu procijedite, ostavite da se hladi dok ne poprimi konzistenciju  i punite u čaše po izboru.
 
Prekrijte panna cottu folijom za čuvanje svježine i stavite je 24 sata u hladnjak. 


Ukrašavanje

Poslužite panna cottu ukrašenu bobičastim voćem.