Panna cotta s bobičastim voćem

Kremasta, s notom vanilije, to je prava panna cotta. Poslužite li je s bobičastim voćem, nitko joj neće moći odoljeti.

oko 6 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Panna cotta s bobičastim voćem

Smjesa za Panna Cottu:

250 ml mlijeka
500 ml tekućeg slatkog vrhnja
30 g šećera
1 žličica Dr. Oetker Paste od burbon vanilije
3 omota Dr. Oetker Instant Želatine Fix

Voćna smjesa:

250 g miješanog bobičastog voća
80 g šećera

Ukrašavanje:

nekoliko miješanog bobičastog voća

preparation

Priprema

Za smjesu miješajući zakuhajte mlijeko s tučenim vrhnjem, šećerom i pastom od vanilije. Smanjite temperaturu i ostavite da se lagano krčka oko 10 minuta. Maknite panna cottu sa štednjaka. Izvadite Želatina Fix iz omota i umiješajte u smjesu. Smjesu procijedite, ostavite da se hladi dok ne poprimi konzistenciju  i punite u čaše po izboru.
 
Prekrijte panna cottu folijom za čuvanje svježine i stavite je 24 sata u hladnjak. 

Ukrašavanje

Poslužite panna cottu ukrašenu bobičastim voćem. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne