Flag

Panna cotta od vanilije

2 porcija
Lagano
255
Klasičan desert iz Italije s finom vanilijom. Jednostavno ukusno.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Panna Cotta
2 komDr. Oetker Želatine u listićima
Dr. Oetker Bourbon vanilija štapić
3 dlvrhnja za šlag
50 gšećera
malina
Picture - Dr. Oetker Želatine u listićima
1

Panna Cotta

Namočite želatinu u zdjelu hladne vode.


Razrežite mahunu vanilije po dužini i ostružite pulpu. U loncu zagrijte pulpu vanilije i mahunu vanilije s vrhnjem i šećerom. Tekućina ne smije prokuhati.


Želatinu ocijedite i umiješajte u smjesu s vrhnjem i vanilijom dok se potpuno ne otopi. Zatim podijelite u 2 čaše (svaka po 200 ml) i ohladite oko 4 sata.


Operite maline. Ohlađenu panna cottu ukrasite malinama i po želji listićima matičnjaka ili mente.