Muffini mumije

Čokoladni muffini ukrašeni dekor fondantom u obliku mumije

12 komada

potrebno malo iskustva 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Muffini mumije

Muffini:

1 pakiranje Dr. Oetker Čokoladnih muffina
125 ml ulja (npr. suncokretovo)
75 ml vode
2 jaja (veličine M)

Ukrašavanje:

2 pakiranja Dr. Oetker Fondant Dekor bijeli (oko 150 g)
1 pakiranje Dr. Oetker Šarenog pisma za kolače (bijela boja)
1 pakiranje Dr. Oetker Šareni ukrasi za kolače (čokoladni bomboni)

preparation

Priprema

1

Priprema

Posložite 12 papirnatih kalupa na pladanj. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica 180 °C

Pećnica na vrući zrak 160 °C

2

Muffini

Mješavinu za tijesto uspite u posudu za miješanje. Dodajte jaja, vodu i ulje te uz pomoć metlice izradite glatko tijesto. Žlicu komadića čokolade odvojite i stavite sa strane, a ostalo umiješajte u tijesto. Uz pomoć dviju žlica ravnomjerno podijelite tijesto u kalupe. Preostale komadiće čokolade pospite po tijestu.

Vrijeme pečenja: oko 20 Minute

3

Ukrašavanje

Razvaljajte fondant između razrezane vrećice za zamrzavanje u tankom sloju i narežite na trake širine 1 cm. Stavite trake na muffine i izrežite višak sa strane. Oči napravite tako da zalijepite čokoladne bombone na muffine pomoću šećernog pisma.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne