Mramorni muffini s bananom i zobenim pahuljicama

Ovi veganski muffini s omiljenim sastojcima kao što su banana i zobene pahuljice od gotove smjese za muffine brzo su gotovi.

oko 12 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Mramorni muffini s bananom i zobenim pahuljicama

Tijesto:

1 zrela banana
1 pakiranje Dr. Oetker Mramornih muffina
100 ml ulja
200 ml napitka od zobi (nezaslađenog)
75 g mekih zobenih pahuljica
1 žlica napitka od zobi (nezaslađenog)

preparation

Priprema

1

Priprema

Bananu ogulite i narežite na komade. Papirnate košarice stavite na lim za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Tijesto

Smjesu za muffine stavite u posudu. Dodajte ulje, 200 ml napitka od zobi i komade banane. Mikserom (metlicama) izmiješajte u glatko tijesto, miješajući kratko na najnižoj, a potom oko 2 minute na najvišoj brzini. Odvojite žlicu zobenih pahuljica i stavite je sa strane. Ostale zobene pahuljice umiješajte u tijesto. Polovicu tijesta raspodijelite po košaricama. Preostalo tijesto pomiješajte s mješavinom s kakaom (priložena mješavini za muffine) i  žlicom napitka od zobi te raspodijelite po svijetlom tijestu. Vilicom prođite kroz slojeve tijesta tako da dobijete mramornu strukturu. Pospite preostalim zobenim pahuljicama i ispecite muffine. 

Nivo pećnice: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: oko 25 Minute

Veganske mramorne muffine s bananom i zobenim pahuljicama maknite s lima za pečenje i ostavite da se u košaricama ohlade na kuhinjskoj rešetki. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne