Flag

Mousse s bijelom čokoladom i kuglicama Raffaello®

6 porcija
Lagano
40
Mousse od tučenog vrhnja, bijele kuvertire i kuglica Raffaello®
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Mousse
100 mltekućeg slatkog vrhnja
30 gmaslaca
200 gDr. Oetker Kuvertira bijela čokolada (sjeckano)
30 gRaffaello® kuglica (otprilike 3-4 komada)
Za umiješati
180 gsira Mascarpone
Za ukrašavanje
malokokosovog brašna
6badema komada
60 gRaffaello® kuglica (otprilike 6 komada)
maloDr. Oetker Dekor cvjetića
1

Mousse

Za mousse zakuhajte tekuće slatko vrhnje s maslacem. Maknite sa štednjaka, dodajte kuvertiru i miješajte je dok se ne otopi. Smjesu oko 24 sata stavite na hladno. 

2

Dodavanje mascarponea

Dodajte mascarpone i umiješajte kuhačom. Za finiju konzistenciju malo istucite metlicom za snijeg. Kuglice Raffaello® razlomite i kuhačom umiješajte u mousse. Stavite mousse u vrećicu za ukrašavanje bez nastavka i uštrcajte u čaše po želji.

3

Ukrašavanje

Mousse lagano pospite kokosovim brašnom i bademima, po želji ukrasite kuglicama Raffaello® i šećernim dekorom.