Mango Bowl

Proteinski doručak obogaćen mangom i ananasom

2 porcija

uspijeva lako 15 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Mango Bowl

Smoothie Bowl:

banana (pola)
100 g ananasa
100 g manga
400 g High Protein ohlađeni puding okusa griza (ohlađeni)

Za topping:

25 g borovnica
25 g manga
10 g Dr. Oetker Vitalis SuperMüsli bez dodatnog šećera (jedna žlica)
malo ribanog kokosa (jedna žlica)

preparation

Priprema

1

Za smoothie bowl ogulite bananu i narežite na komade. Nasjeckajte ananas i mango na sitne komadiće.

2

Stavite mango i ananas u blender zajedno s bananom i pudingom i pasirajte dok ne dobijete glatku smjesu. Smoothie ulijte u dvije zdjelice.

3

Kao topping na vrh protein bowl-a dodajte hrskavi muesli, ribani kokos, mango i borovnice.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne