Flag

Kompot od ribiza i ananasa

8 porcija
Lagano
40
Kompot- žele desert sa kiselkastom notom
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Dodajte malu količinu nektara od crnog ribiza – tako će kompot desert dugo vremena imati lijepu boju.
Recipe Tips
Za uzbudljiviju notu možete umjesto 100 ml soka od grožđa i 100 ml vode koristiti i 200 ml Prosecca.
Recipe Tips
Poslužite kompot desert u izdubljenoj polovici ananasa.
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
400 gcrvenog ribiza
400 gananasa (usitnjenog)
100 mlsvijetlog soka od grožđa
100 mlvode (negazirane)
½ pakiranjeDr. Oetker Želirnog šećera Extra 2:1 (250 g)
Picture - Dr. Oetker Želirnog šećera Extra 2:1 (250 g)
1

Postupak

Voće sa sokom, vodom i želirnim šećerom stavite u lonac i pomiješajte, zakuhajte uz stalno miješanje.

Vrijeme kuhanja: 3 Minute

2

Vruću masu ulijte u čaše i zatvorite.

  • Dodajte malu količinu nektara od crnog ribiza – tako će kompot desert dugo vremena imati lijepu boju.
  • Za uzbudljiviju notu možete umjesto 100 ml soka od grožđa i 100 ml vode koristiti i 200 ml Prosecca.
  • Poslužite kompot desert u izdubljenoj polovici ananasa.