KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Drhtalica od nektarina i naranč s narančinim likerom

Voćni žele desert od nektarina i naranči

oko 10 staklenki po 200 ml

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Drhtalica od nektarina i naranč s narančinim likerom

Sastojci:

1250 g nektarina (vagane pripremljene)
250 g naranče (filetirane i vagane pripremljene)
250 ml soka od naranči (od otprilike 3 naranče)
1 omot Dr. Oetker Džemfix Super 3:1
2 omota Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
350 g voćnog šećera
4 žlice likera od naranče

preparation

Priprema

1

Priprema

Nektarine operite, izvadite koštice, narežite na kockice i izvažite 1250 g. Ogulite naranče, pri tome odvojite i bijelu kožicu, izrežite filete i izvažite 250 g. Iscijedite sok od naranče i izmjerite 250 ml.

2

Postupak

Stavite voće, Bourbon vanilin šećer i sok u veliki lonac. Džemfix Super 3:1 pomiješajte s 2 žlice voćnog šećera i dobro pomiješajte s voćem. Miješajući zakuhajte na jakoj vatri, dodajte ostatak voćnog šećera i uz stalno miješanje kuhajte najmanje 3 min. Umiješajte liker od naranče. Eventualno skinite pjenu i odmah do ispod ruba ulijte u pripremljene staklenke. Zatvorite poklopcima s navojem, okrenite naopačke i pustite da odstoje otprilike 5 minuta na poklopcu

Upotrebljeni Dr. Oetker proizvodi

Kliknite ovdje za detalje o proizvodu