Čokoladni san

Kremasti čokoladni desert koji će upotpuniti svako druženje.

oko 4 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladni san

Sastojci:

1 omot Dr. Oetker Original puding s okusom čokolade
40 g šećera
400 ml mlijeka
200 g tučenog slatkog vrhnja
oko 4 žlice preljeva od čokolade
oko 2 žlice sjeckane tamne čokolade

preparation

Priprema

1

Puding

Puding u prahu pomiješajte sa šećerom. Postupno pomiješajte s najmanje 6 žlica mlijeka od 400 ml hladnog mlijeka i izradite glatku smjesu. Zakuhajte preostalo mlijeko, maknite sa štednjaka i metlicom za snijeg umiješajte pripremljenu smjesu. Kuhajte puding miješajući najmanje 1 minutu. Puding izlijte u posudu; površinu vrućeg pudinga direktno prekrijte folijom za čuvanje svježine kako se na pudingu ne bi napravila kožica. 

2

Dekoriranje

Čvrsto istucite vrhnje. Ohlađeni puding mikserom (metlicama) glatko izmiješajte. Potom oprezno umiješajte polovicu tučenog vrhnja. Polovicu kreme raspodijelite po desertnim čašama. Preko toga stavite preostalo tučeno vrhnje. Na to stavite polovicu preljeva od čokolade i ribane ili nasjeckane čokolade. Složite preostalu kremu i ukrasite preostalom ribanom čokoladom i preljevom od čokolade.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne