Čokoladne kocke s bademima

Čokoladni san upotpunjen bademima.

oko 32 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čokoladne kocke s bademima

Za lim za pečenje:

papir za pečenje

Okvir za pečenje:

Tijesto:

200 g tamne čokolade
250 g maslaca
250 g šećera
4 jaja
250 g brašna
1 žlica cimeta
1 žličica Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
50 g tamne čokolade
100 g Dr. Oetker Badem štapića

Ukrašavanje:

nešto Dr. Oetker Desertnog preljeva s okusom čokolade
30 g listića badema

preparation

Priprema

1

Priprema

Obložite lim za pečenje papirom za pečenje. Okvir za pečenje (oko 17 x 28 cm). Prethodno zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Tijesto

Otopite čokoladu s maslacem na vodenoj pari. Šećer i jaja mikserom pjenasto izmiješajte najprije kratko na najnižoj, a potom 3 minute na najvišoj brzini. U zdjeli pomiješajte brašno, cimet i prašak za pecivo. Zatim grubo nasjeckajte čokoladu i štapiće badema. Sve sastojke oprezno umiješajte u smjesu od jaja. Tijesto stavite u pripremljeni okvir za pečenje i ravnomjerno raspodijelite.

Pecite oko 40 minuta u donjem dijelu prethodno zagrijane pećnice.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

Vrijeme pečenja: oko 40 Minute

Izvadite i ostavite da se ohladi.

3

Ukrašavanje

Desertni preljev prelijte po kolaču, pospite listićima badema i narežite na kocke veličine 4 x 4 cm.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne