Čoko-keks na štapiću

Čokoladni keksi sa šarenim ukrasima

oko 50 komada

potrebno malo iskustva 60 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Čoko-keks na štapiću

Za čokoladnu kremu:

50 g Dr. Oetker Kuvertire tamna čokolada
150 g mliječne čokolade
50 g kokosove masti
5 žlice slatkog vrhnja za šlag
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera

Ostalo:

oko 200 g mini keksa s maslacem
oko 50 drvenih štapića
papir za pečenje

preparation

Priprema

1

Krema od čokolade

Kuvertiru i mliječnu čokoladu grubo nasjeckajte, stavite u lonac zajedno sa slatkim vrhnjem, na slaboj vatri otopite i dobro promiješajte. Umiješajte vanilin šećer. Eventualno ostavite smjesu da se malo ohladi dok ne postane spremna za štrcanje.

2

Priprema

1/3 keksa raspodijelite na dasku obloženu papirom za pečenje. Čokoladnu kremu stavite u vrećicu za ukrašavanje, odrežite vrlo mali dio kuta i na kekse naštrcajte toliko kreme da budu prekriveni. Štapiće stavite na sredinu. Na to položite opet po jedan keks i prekrijte ga kremom. Stavite još jedan red keksa. Preostalu kremu po želji raspodijelite po trećem sloju keksa.

3

Lizalice od keksa ostavite u hladnjaku otprilike 5 sati (najbolje preko noći) da se krema stvrdne.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne