Flag

Cheesecake to go

8 porcije
Lagano
50
Kolač od sira s bobičastim voćem i Roasted müslima u čašama ili kalupima za nabujak
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Cheesecake umjesto s borovnicama možete pripremiti i s malinama.
Recipe Tips
Kolačiće također možete pripremiti i u kalupima za nabujak.
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Za vatrostalne čaše (oko 160 ml zapremnine)
malomasnoće
8 žličiceDr. Oetker Vitalis Roasted müsli s brusnicama i bučinim sjemenkama
300 gborovnica (svježih ili duboko smrznutih)
1 omotDr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
1 omotDr. Oetker Vanilin šećera
50 gšećera
250 gsvježeg kravljeg sira (20% m.m.)
1jaje (veličine M)
100 gvrhnja za kuhanje
oko 8 razom punih žlicaDr. Oetker Vitalis Roasted müsli s brusnicama i bučinim sjemenkama
Picture - Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
1

Priprema

Svježe borovnice preberite i operite, duboko zamrznute bobice koristite u zamrznutom stanju. Namastite oko 8 vatrostalnih čaša ili kalupa i pospite s 1 žličicom müsla. Zagrijte pećnicu.

Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 160 °C

Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 140 °C


Postupak

U posudi pomiješajte prašak za puding, vanilin šećer i šećer. Dodajte svježi kravlji sir, jaje i slatko vrhnje i metlicom sve dobro izmiješajte. Umiješajte polovicu borovnica. Masu ulijte u pripremljene kalupe. Po svakom pojedinom kalupu rasporedite preostale borovnice i pospite s po 1 vrhom punom žlicom müsla. Staklenke na rešetki gurnite u pećnicu.

Položaj rešetke: donja trećina

Vrijeme pečenja: oko 30 Minute


Kolačiće u kalupima stavite na rešetku za kolače i ostavite da se ohlade.

  • Cheesecake umjesto s borovnicama možete pripremiti i s malinama.
  • Kolačiće također možete pripremiti i u kalupima za nabujak.