Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada

U Vitalis Crunchy Plus Duploj čokoladi zlatno-smeđe pržene, hrskave pahuljice spajaju se s ukusnom mliječnom i tamnom čokoladom u posebno hrskavi doživljaj. Vaš Plus za užitak u Vitalis Crunchy Plus:

+ dvostruko čokoladni: ukusna mliječna i tamna čokolada s 70%  kakaa
+ zlatno-smeđe hrskave pahuljice s 46% integralnih žitarica  – zahvaljujući posebnom procesu prženja posebno su hrskavi i ukusni Probajte i druge okuse Vitalis Crunchy Plus müsla – Med – Badem i Multi Voće.

Vitalis. Užitak koji čini dobro.

Kupi proizvod:
Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada (1 Recepti)

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

MLIJEKO i GLUTEN. Može sadržavati: ORAŠASTO VOĆE i SOJU.

Hranjiva vrijednost Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1.999 kJ
477 kcal
920 kJ
219 kcal
Masti 21 g
9,2 g
od toga zasićene masne kiseline 4,7 g
2,4 g
Ugljikohidrati 60 g
27 g
od toga šećera 25 g
13 g
Bjelančevine 9,5 g
5,8 g
Sol 0,58 g
0,31 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Težina: 300 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne