Vitalis Voćni müsli

Vitalis Voćni müsli s 40 % voćnog udjela  i 9 ukusnih vrsta voća  pruža poseban voćni užitak u müslima! Visokovrijedne integralne pahuljice od zobi, raži i pšenice ukusno su kombinirane s hrskavim bademima i 9 različith vrsta voća. Bez dodanih šećera – Vitalis voćni müsli sadrži samo prirodne šećere. Bogat visokovrijednim vlaknima. Sadrži Vitamin B1, željezo i magnezij.

Vitalis Voćni müsli – Užitak koji čini dobro!

Kupi proizvod:

Alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN i MLIJEKO. Može sadržavati: SOJU i ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Vitalis Voćni müsli

U 100 G PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1.439 kJ
341 kcal
696 kJ
165 kcal
Masti 2,8 g
2,1 g
od toga zasićene masne kiseline 0,6 g
0,8 g
Ugljikohidrati 65 g
29 g
od toga šećera 27 g
14 g
Bjelančevine 7,1 g
4,9 g
Sol 0,23 g
0,17 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m.)

Težina: 375 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne