Brend Dr. Oetker

Generacija za generacijom brend Dr. Oetker signalizira potrošačima: Dr. Oetker proizvodi su izvrsnog okusa, najviše su kvalitete i sigurno uspijevaju. Logotip brenda sažima ova svojstva proizvoda te tako pomaže pri donošenju odluke kod kupovine. Što brend Dr. Oetker obeća, to uvijek i izvrši. Nikada potrošači nisu bili razočarani svojim očekivanjima. Štoviše, stalno promijenijene potrebe nalaze odgovore u uvijek inovativnim proizvodima.

Okus

Okus

Ovaj brend poručuje: Ovi proizvodi izvanrednog su okusa i posebno primamljivog mirisa, jer Dr. Oetker proizvodi se proizvode isključivo od visokovrijednih sirovina te ih i potrošači temeljito ispituju prije stavljanja na tržište. Zbog toga je svaki Dr. Oetkerov proizvod poseban užitak.

Kvaliteta i sigurnost proizvoda

Okus

Dr. Oetker proizvodi ne pružaju samo poseban doživljaj za nepce nego ispunjavaju i vrlo visoke standarde kvalitete i sigurnosti. Dobavljači koji isporučuju sirovine detaljno se kontroliraju te njihovi proizvodi moraju ispunjavati precizne zahtjeve i proći stroge kontrole kvalitete kako bi ih Dr. Oetker upotrijebio. Osim toga, cjelokupni postupak proizvodnje se konstantno ispituje glede poštivanja normi kvalitete o sigurnosti proizvoda, okusa i zajamčenog uspjeha.

 

Recepti i informacije

Okus

Dr. Oetker je kompetentan partner kojem se potrošači mogu obratiti. Imate mogućnost stupiti u kontakt s Dr. Oetker timom telefonski, faksom, elektronskom poštom/putem interneta ili poštom, te od iskusnih stručnjaka naše pokusne kuhinje možete dobiti informacije i recepte. Dr. Oetkerove kuharice i knjižice s receptima daju svježe ideje i upute stručnjaka..

Zajamčeni uspjeh

Okus

Dr. Oetkerove proizvode i recepte svatko može pripremiti, a da za to ne mora imati posebna predznanja o kuhanju ili pečenju. Dr. Oetker proizvodi, kojima štedite vrijeme i rad, uvijek sigurno uspijevaju. Već više od 100 godina Dr. Oetker pokusna kuhinja jamči za uspjeh i za okus proizvoda jer se ovdje proizvodi ispituju u uvjetima kakvi vladaju u domaćinstvima, sačinjavaju se upute za pripremu i razvijaju se recepti..

Inovacije

Okus

Dr. Oetker kontinuirano prati uvijek nove zahtjeve potrošača kako bi ukorak s njima razvijao novitete. Zbog investicija u istraživanje i razvoj Dr. Oetker može ponuditi uvijek aktualne proizvode koji odgovaraju trendovima.

 

 

 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne