KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Baking Powder

Cremoso choco cheesecake

Dr. Oetker mješavina za jednostavnu i brzu pripremu torte od sira s okusom čokolade. Zasladite dan uz omiljeni cheesecake u čokoladnom izdanju.

Pakiranje sadrži: 150 g podloge od mljevenih keksa i 250 g mješavine za kremu okusa čokolade.

PRIPREMA BEZ PEČENJA

Potrebno je dodati: 50 g margarina, 650 g krem sira i 150 ml vrhnja za šlag
Recept za čokoladni cheesecake bez pečenja

1. Priprema podloge
Postavite papir za pečenje na dno kalupa (Ø 22 cm). Pomiješajte kekse s 50 g rastopljenog margarina. Utisnite smjesu žlicom u dno kalupa.

2. Priprema kreme
Uz pomoć električne miješalice (pri najmanjoj brzini) pomiješajte 650 g krem sira s mješavinom za kremu. Dodajte 150 ml vrhnja za šlag te lagano umiješajte. Ulijte smjesu u kalup na podlogu od keksa i poravnajte površinu. Ohladite tortu u hladnjaku najmanje 2 sata prije nego što uklonite kalup.

PRIPREMA S PEČENJEM
Vrijeme pečenja: 45 minuta
Električna pećnica: 170 ºC
Pećnica na vrući zrak: 150 ºC
Pridržavajte se uputa za svoju pećnicu!
Potrebno je dodati: 50 g margarina, 650 g krem sira i 300 ml vrhnja za šlag

Recept za čokoladni cheesecake s pečenjem

1. Priprema podloge
Postavite papir za pečenje na dno kalupa za pečenje (promjer 22 cm). Pomiješajte kekse s 50 g rastopljenog margarina. Utisnite smjesu žlicom u dno kalupa za pečenje.

2. Priprema kreme
Uz pomoć električne miješalice (pri najmanjoj brzni) pomiješajte 650 g krem sira s mješavinom za kremu. Dodajte 300 ml vrhnja za šlag te lagano umiješajte. Ulijte smjesu u kalup za pečenje na podlogu od keksa i poravnajte površinu.

3. Pečenje
Pecite 45 minuta. Ostavite tortu u kalupu da se ohladi. Potom ju stavite u hladnjak na najmanje 2 sata prije nego što uklonite kalup za pečenje.

SAVJET VIŠE: Ohlađenu tortu ukrasite čokoladnom glazurom. Na pari otopite čokoladu i dodajte 2 - 3 žlice ulja. Ohladite i prelijte preko torte.

Sastojci: šećer, pšenično brašno, 19 % čokoladni prah (šećer, kakao u prahu), kukuruzni škrob, modificirani škrob, biljna ulja (palmino, repičino), 1,1 % kakaa u prahu smanjene masnoće, tvari za rahljenje (E 503, E 450, E 500), emulgator (lecitini), sol.

Alergeni: pšenica
Može sadržavati u tragovima: jaja, kikiriki, mlijeko, orašaste plodove"

 

 

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod.

GLUTEN

Hranjiva vrijednost Cremoso choco cheesecake

U 100 G GOTOVOG PROIZVODA U 100 G SADRŽAJA PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1303 kJ
312 kcal
1735 kJ
410 kcal
16 %
16 %
Masti 20 g
6.7 g
29 %
od toga zasićene masne kiseline 12 g
3.4 g
60 %
Ugljikohidrati 29 g
82 g
11 %
od toga šećera 19 g
52 g
21 %
Bjelančevine 4.4 g
3.8 g
9 %
Sol 0.51 g
0.34 g
9 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Upotreba: Za pripremu je potrebna 1 vrećica mješavine za podlogu od mljevenih keksa (150 g) i 1 vrećica mješavine za kremu od sira (250 g), 650 g krem sira i 150 ml vrhnja za šlag (bez pečenja) ili 30

Težina: 400g