Guseppe 4 sira

Debelo tijesto, istovremeno meko unutra i hrskavo izvana! Bogati nadjevi od samo najboljih sastojaka u kombinaciji s tijestom, čine jedinstven okus i doživljaj. To je Guseppe pizza!

Dr. Oetker Guseppe pizza s 4 sira nadjevena je najfinijim rajčicama te obložena mozzarellom, edamerom, naribanim tvrdim sirom i sirom s plavom plijesni, zaokružena najfinijim začinima.

Posebna pizza za svakoga i svaku prigodu! 

Sastojci Guseppe 4 sira

PŠENIČNO brašno, voda, slatko VRHNJE, SIR MOZZARELLA 6,9 %, palmino ulje, SIR EDAMER 4,5%, SIR TILZIT 4,5 %, pekarski kvasac, koncentrat rajčice, biljno ulje, SIR s plavom plijesni 1,1 %, sol, šećer, začini, modificirani škrob, obrano MLIJEKO u prahu, arome, hidrolizirani biljni protein, maltodekstrin, bojilo: karoteni, karamelizirani šećer, aroma dima.

Kupi proizvod:

alergeni

Alergeni za ovaj proizvod:

GLUTEN
VRHNJE
SIR
MLIJEKO. Može sadržavati: SOJU i GORUŠICU u tragovima.

Hranjiva vrijednost Guseppe 4 sira

U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA PO OBROKU GOTOVOG PROIZVODA %*
Energestka vrijednost 1.227 kJ
293 kcal
4.110 kJ
982 kcal
49 %
49 %
Masti 14,3 g
47,9 g
68 %
od toga zasićene masne kiseline 8,4 g
28,1 g
141 %
Ugljikohidrati 31,1 g
104,2 g
40 %
od toga šećera 3 g
10,1 g
11 %
Bjelančevine 9,4 g
31,5 g
63 %
Sol 1,08 g
3,62 g
60 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na -18 °C. Nakon odmrzavanja proizvod se ne smije ponovno zamrzavati.

Težina: 335g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne