KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Baking Powder

Gustin Gluten free

Od samog početka davne 1898. godine pa sve do danas Dr. Oetker Gustin fini jestivi škrob je provjeren dodatak pri kuhanju i pečenju kolača. Gustin je fini kukuruzni škrob koji se svestrano koristi u raznim jelima; služi za vezivanje krem juha i raznih umaka ili za još finije tijesto kolača, keksa, torta. Gustin je proizvod koji prirodno ne sadrži gluten, a linija Dr. Oetker Gustin bez glutena proizvedena je u posebnim i kontroliranim uvjetima za sve ljubitelje bezglutenskih proizvoda.
Koristi se u tijestima tako da zamijenite dio brašna s Gustinom kako bi tijesto bilo sočnije. Za vezivanje krem juha i umaka dodaje se u vruće jelo uz stalno miješanje i kratko se zavrije. Koristi se prema individualnom receptu.

 

 

alergeni

Pripremite dva sastojka, provjerite informacije o alergenima na pakiranju

Hranjiva vrijednost Gustin Gluten free

U 100 G GOTOVOG PROIZVODA U 100 G SADRŽAJA PROIZVODA
Energestka vrijednost 0 kJ
346 kcal
1471 kJ
346 kcal
Masti 0 g
0 g
od toga zasićene masne kiseline 0 g
0 g
Ugljikohidrati 0 g
86 g
od toga šećera 0 g
0 g
Bjelančevine 0 g
0.5 g
Sol 0 g
0.04 g

Više detalja o proizvodu

Težina: 80g