Partnerstvo s SOS dječjim selom

AKCIJE DR. OETKERA

Lako je činiti dobro.

Partnerstvo s SOS dječjim selom

Partnerstvo s SOS dječjim selom Njemačka

Iako Njemačka ima jako visoki životni standard, djeca i ovdje sve češće upadaju u problematične i teške obiteljske situacije. Socijalna zanemarenost ili zapuštenost nažalost više nisu rijetki. S udrugom SOS dječje selo e.V. Dr. Oetker je pronašao partnera koji velikom broju djece omogućava život u obitelji sa svim svojim pozitivnim vrijednostima. Kako bi podupirao rad SOS dječjeg sela e.V., Dr. Oetker je ušao u dugoročno partnerstvo s ovom organizacijom.

Poduzeće je za izgradnju i održavanje dviju stambenih zgrada u SOS dječjem selu Harksheide kod Hamburga stavio na raspolaganje milijunski iznos te je dogovorilo kontinuiranu financijsku pomoć za projekte usmjerene na obrazovanje i pedagogiju. Kad je 2011. obznanjeno da je za otvorenje novog središta SOS dječjeg sela u Bremenu potrebna velika kuhinja za opskrbu djece, Dr. Oetker je omogućio nabavu iste. Pored pripreme do stotinu ručkova na dan, poduzeće time unaprjeđuje i pedagoški objed koji djeci pruža mogućnost za zajednički ručak te u nastavku pomoć oko rješavanja zadaće. Osim toga je Dr. Oetker od 2013. godine angažiran u tirinškom gradiću Gera oko velikog projekta SOS dječjeg sela. Tu su mnogobrojne pomoći SOS dječjeg sela spojene pod jednim krovom.

Pri tome pomoć nije vezana uz prodaju Dr. Oetkerovih proizvoda. Angažman Dr. Oetkera se zasniva isključivo na društvenoj odgovornosti institucije zvane "obitelji" koja je kod Dr. Oetkera oduvijek zauzimala vrlo visoko mjesto.

Sve više se i sve veći broj društava u drugim zemljama usredotočuje na pomaganje SOS dječjim selima u vlastitoj zemlji. Trenutno su to lokacije u Poljskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Austriji, Rumunjskoj, Nizozemskoj, Srbiji, Italiji, Belgiji, Kanada, Francuskoj i Finskoj. Pri tome se radi o više nego samo o financijskoj pomoći: Ovo se partnerstvo živi velikim brojem aktivnosti i osobnim kontaktima suradnika.

Partnerstvo s SOS dječjim selom Hrvatska

Dr. Oetker se i u Hrvatskoj upustio u partnerstvo posebne vrste. Financijski podupiremo dvije obiteljske kuće u SOS Dječjem selu Lekenik i Ladimirevci.Našim angažmanom želimo pridonijeti tome da djeca u pozitivnoj i obiteljskoj okolini pronađu sreću i zaštićenost. Stoga promičemo obitelj. Partnerstvo s SOS Dječjim selom izraz je naše socijalne odgovornosti naspram "institucije obitelji" te stoga nije povezano s prodajom naših proizvoda. Kako svi možemo doprinjeti?Više o mogućnostima podrške djeci i mladima iz SOS Dječjeg sela Hrvatska potražite na www.sos-dsh.h

Na SOS dječje selo Homepage

 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

ne

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

ne