Više o oetker.hr

Priprema jela i kolača s Dr. Oetkerom: kvaliteta na jedan pogled

Dr. Oetker je već više od 120 godina sinonim za pripremu slastica i jela na siguran i kvalitetan način – uvijek slijedi želje i ispunjava zahtjeve potrošača, a istodobno prati potrebe tržišta. 1891. godine je ljekarnik dr. August Oetker razvio prašak za pecivo Backin, kamen temeljac za mnogobrojne ukusne i jednostavne recepte za kolače koji se danas nude u maloprodaji. Danas potrošači gotovo svugdje u svijetu mogu Dr. Oetkerove sigurne ideje za kolače ostvariti u vlastitoj kuhinji. Mnoge obitelji na pitanje „Što ćemo jesti?“ zahvaljujući mnogobrojnim i stalno novim receptima lakše pronalaze odgovor. U četvrtoj generaciji je Dr. Oetker međunarodno prisutna kompanija. Sa svakom novom generacijom mijenja se i broj proizvoda. Jednostavne mješavine za kolače i najrazličitiji sastojci za pripremu složenih recepata su danas isto tako dio asortimana kao i duboko zamrznute pizze, deserti i Slatki obroci. Kao obiteljsko poduzeće s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom Dr. Oetker zna što je u mnogim domaćinstvima kod kuhanja i pečenja kolača najvažnije: vrhunska i stalna kvaliteta proizvoda kao jamac za uspjeh svakog recepta.
Na stranici oetker.hr ćete imati mogućnost otkriti fine recepte sa slikama i pretraživati po raznovrsnoj ponudi Dr. Oetkerovih proizvoda. Ako želite saznati više o Dr. Oetkerovoj širokoj paleti recepata i proizvoda, prijavite se na Newsletter. Više informacija o obiteljskom poduzeću Dr. Oetker kao i poslovni portal ćete pronaći u rubrici Poduzeće.
 „Jednostavno pecite kolače i kuhajte“ s Dr. Oetkerovim proizvodima s garancijom uspjeha pa ćete si osigurati pohvalu vaše obitelji i prijatelja.

Otkrijte Dr. Oetkerovu raznolikost proizvoda i recepata

Bilo da živite sami u svom kućanstvu ili da ste član velike obitelji - kod Dr. Oetkera za svaku prigodu možete pronaći odgovarajuće proizvode  i recepte za kuhanje jela i pečenje kolača koje ćete vrlo jednostavno ostvariti. Suradnici Dr. Oetkerove pokusne kuhinje za vas razvijaju ukusne ideje za jela i kolače s jamstvom uspjeha koje će vam pomoći da iznenadite svoje najmilije. Neka vam jednostavni recepti popraćeni slikama za božićne kekse budu inspiracija, ili potražite na stranici oetker.hr zanimljive recepte za proslave, brunch, desert ili zalogajčiće. Ako pak tražite recept za posebnu rođendansku tortu ili se želite upustiti u avanturu pripreme svadbene torte – s Dr. Oetkerovim receptima će i ovakav vaš naum postati dječja igra. U pokusnoj kuhinji se svaki recept testira toliko dugo dok njegov siguran uspjeh ne bude zajamčen. Pretražite mnogobrojne recepte na Dr. Oetkerovoj internetskoj stranici i upoznajte ukupnu raznolikost proizvoda koji će vam pomagati kod pripreme kolača i kuhanja. Sasvim je svejedno da li tražite jednostavne mješavine za kolače ili možda sastojke za složeniju slasticu ili jelo – u raznovrsnoj ponudi Dr. Oetkerovih proizvoda za jela i kolače ćete sigurno nešto pronaći.

Doživjeti Dr. Oetker: Raznolika ponuda za kolače i jela

Priprema jela i kolača ne mora uvijek biti složena. Dr. Oetkerova pokusna kuhinja razvija mnoge ukusne, a jednostavne recepte s garancijom uspjeha. Stručnjaci pored testiranja ukupnih recepata za kolače posebnu pažnju poklanjaju kreaciji sezonskih recepata kao što su božićni recepti ili uskrsni recepti za kolače i jela. Ako imate pitanja oko Dr. Oetkerovih  recepata ili proizvoda, u svako se doba možete obratiti službi za korisnike pokusne kuhinje. Ako više niste skroz sigurni kako pripremiti neki recept, Dr. Oetkerova web stranica vam omogućuje da u bilo koje doba još jedno pregledate recepte sa slikama.

Vjerujete u stalnu kvalitetu i pouzdanost Dr. Oetkerovih recepata za jela i kolače i želite saznati još više o cjelokupnoj raznolikosti Dr. Oetkerovih tema. Dr. Oetker Newsletter vam nudi besplatno  informacije o novim proizvodima, aktualnim ponudama iz Dr. Oetkerove kolekcije te recepte i savjete za pripremu slastica, kuhanje i uživanje.

Dr. Oetker – Poduzeće i posao

Dr. Oetker već desetljećima uspijeva zadobiti povjerenje potrošača. Zbog pouzdane, visoke kvalitete proizvoda i stalnih inovacija je brend Dr. Oetker za područje „Kolači i jela“ gotovo svima poznat. Otkrijte brojeve i činjenice o Dr. Oetkeru i informirajte se detaljno o povijesti poduzeća na stranici oetker.hr.

Oduševljeni ste Dr. Oetkerovim proizvodima i receptima i osjećate povezanost s obiteljskim poduzećem Dr. Oetker koje je sinonim za recepte za kolače i jela s garancijom uspjeha i za raznolikost visokokvalitetnih proizvoda? Prijavite se na Dr. Oetkerovom poslovnom portalu i saznajte više o poslu u obiteljskom poduzeću s velikom tradicijom. Kontinuirani razvoj uslijed zanimljivih mogućnosti usavršavanja, dugoročno uklapanje u poslovanje, fer modeli rada i obveza poslodavca, za Dr. Oetker predstavljaju važan temelj za trajni uspjeh poduzeća. Dr. Oetker – Kvaliteta je najbolji recept.